Kort om Anna Nees

Coach og konsulent

COACHING OG rådgivning I NÆRHEDEN AF HERNING OG VILDBJERG

Mit navn er Anna Nees, og jeg er selvstændig konsulent med stor erfaring i coaching, undervisning, personaleudvikling og ledelse.

Jeg er uddannet lærer, mediator og coach. I 10 år har jeg som skoleleder arbejdet meget med synlig ledelse. Jeg tror på, at det er gennem dialog, vi kan skabe udvikling og ændringer, som kan føre til bedre resultater og bedre trivsel.

Jeg er meget optaget af, hvordan vi møder hinanden som mennesker. Fokuserer vi på kvaliteterne hos hinanden? Tror vi på hinanden? Og kan vi udvikle hinanden? Bliver jeg mødt med smil og tillid, ja, så møder jeg andre på samme måde.

Jeg kommer gerne til dig. Du er også velkommen hos mig. Jeg kan tilbyde et samtalerum i stille og rolige omgivelser, hvor der er ro til samtale og udvikling.

Privat er jeg gift og har 4 voksne børn. Jeg bor på et lille landsted, hvor vi har får, skov og sø. 2 dage om ugen er jeg deltidsleder på Studsgaard friskole, ligesom jeg er tilsynsførende på friskoler.

Curriculum Vitae

Mit CV og tidligere beskæftigelse

Min erfaring gør, at jeg har kompetencer inden for coaching og organisationsudvikling.

Kurser / uddannelse

Bestyrelsesarbejde

Vil du vide mere om organisationsudvikling, coaching og ledersparring?

Du er altid velkommen til enten at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om min hjælp inden for coaching og udvikling. Jeg ser frem til din henvendelse.