Anbefalinger
Anna Nees

FORSTANDER RENE HOLM HANSEN VIBY EFTERSKOLE 2017 - Anbefalinger Anna Nees

I forbindelse med et udviklingsprojekt på Viby Efterskole har vi benyttet os af Anna Nees som ekstern konsulent, hvor hun på fremragende vis styrrede møderne, udarbejdede dagsordner, referater og deltog i den strategiske planlægning af udviklingsprojektet.

ANNELENE BÆK ØSTERBY: FORMAND FOR FRISKOLEN ASGAARD -Anbefalinger Anna Nees

Anna var konstitueret på Friskolen Asgaard i maj og juni 2016.

Anna sprang til med meget kort varsel og tog styringen på en vanskelig proces med afskedigelse af skoleleder, ansættelse af ny, undervisning, alle lederfunktionerne, inklusiv planlægning af kommende skoleår, ansættelser og skema.

Anna arbejder med et imponerende overblik, og hun kan have utrolig mange bolde i luften på samme tid og tænke dem ind i en helhed. Det er meget tydeligt, at Anna har mange års erfaring som skoleleder.

Vores medarbejdere blev hurtigt trygge ved Anna og følte sig hjulpet godt på vej i en noget turbulent periode.

CLAUS RØYNESDAL: PROGRAMLEDER FOR BARNEHAGE OG SKOLEUTVIKLING I SOGN - Anbefalinger Anna Nees

Skolene i region Sogn er blant de fremste i Norge. Vi reiste på studietur til København i april 2016 med en delegasjon på 31 skoleledere, lærere og politikere. Målet var å sveise deltakerne ytterligere sammen, samtidig som vi ville lære av danske skoleledere og danske skoler. Utfordringen er jo å finne fram til de som kan lære oss mest.

Her fikk vi suveren hjelp av Anna Nees. Hun ordnet inn gode forelesere for oss, arrangerte besøk på to skoler og fikk til og med ordnet politisk besøk fra våre tre ordførere til borgermesteren. Det var vi veldig godt fornøyde med! I tillegg gav hun et solid foredrag om entreprenørskap, skoleutvikling og utfordringene dansk skole står i. Uten hjelpen til Anna hadde jeg ikke klart å arrangere en slik vellykket studietur.

CATRINE BIE PEDERSEN: FORMAND FOR SKOLEBESTYRELSEN STUDSGÅRD FRISKOLE - Anbefalinger Anna Nees

“Samarbejdet med Anna Nees var meget konstruktivt og løsningsorienteret, fra Anna tiltrådte som konstitueret skoleleder var der i løbet af meget kort tid taget hånd om kritiske udfordringer. Anna var hurtig til at få skabt et overblik over de udfordringer og opgaver der skulle løses, og efterfølgende få bragt stabilitet og ro. (konstitueret i juni 2015 og hjalp med ansættelse af leder og lærere)”

MARINA KAISER: SKOLELEDER BERNADOTTESKOLEN I HELLERUP - Anbefalinger Anna Nees

“Anna Nees var en god dialogpartner for skolens ledelse og formåede med overblik og intigritet at guide os gennem en række afklaringsforløb.”

HASSE HAGSTEEN: A-KASSE CENTERCHEF - Anbefalinger Anna Nees

Jeg har været igennem et supervisions forløb hos Anna. Før forløbet kendte jeg ikke Anna.

For mig har det været et stort plus, at Anna – ud over hendes faglighed – har egen erfaring med ledelse af medarbejdere Jeg oplever, at Anna har været god til at pejle sig ind på de væsentligste emner, som vi skulle snakke mere om. Flere gange har jeg oplevet, at jeg i dialogen selv har fundet svarene.

Annas evner til at spørge ind til problemstillingens kerne har været den egentlige grund til, at jeg så ofte har oplevet selv at finde løsningen.

LEDER TOVE ENGEDAL: LÆRDANSK HERNING 2017 - Anbefalinger Anna Nees

På Lærdansk Herning bruger vi Annas kompetencer i mange sammenhænge.


– til coaching og ledersparring
– som planlægger og mødeleder på gruppesamtaler fx opsamling på APV
– som sparring på udvikling af nye mødeformer på såvel det administrative som det pædagogiske område
– som facilitator på udvikling af nye pædagogiske tiltag som følge af ny flygtningelovgivning
– pædagogiske kurser for medarbejdere
– som igangsætter på nye tiltag fx har Anna gennem det sidste halvår opbygget et stort netværk af praktikpladser til flygtninge på uddannelsessporet

Anna er en meget kompetent, professionel og fleksibel samarbejdspartner, der hurtigt danner sig et overblik over opgaverne. Anna skaber en høj grad af tillid, og er derfor i stand til at begå sig på alle planer i en organisation.

MEDARBEJDER VED REGIONSPSYKIATRIEN VEST 2017 - Anbefalinger Anna Nees

Jeg følte mig nedgjort og uskyldig pålagt skyld. Dette gjorde mig i nogle sammenhænge uden tro på mig selv, og det påvirkede mine tanker og koncentration. Jeg blev tilbudt en coach – Anna. Hun har med sin empatiske og rolige væremåde og ved hjælp af skarpe, faktuelle og oplevelsesrelaterede spørgsmål formået, at få mine tanker, min tro på mig selv og mine handlinger på ret køl igen.

Jeg mener faktisk, at jeg med hjælp fra Anna er blevet meget klogere og mere sikker på mig selv og mine kompetencer.

HELLE EGEBJERG KURE: FORMAND FOR SKOLEBESTYRELSEN PÅ HERNINGSHOLMSKOLEN 2015 - Anbefalinger Anna Nees

“Anna har gennem alle årene været en synlig leder. Anna er en god kommunikator og har altid været klar til at stå i spidsen, både i de spontane og planlagte situationer. Anna er god til at tænke i helheder.

I mit virke som skolebestyrelsesformand har jeg haft et godt og konstruktivt samarbejde med Anna. Anna var proaktiv, velforberedt og altid inde i sagerne.

Anna spænder vidt, hun evner at have mange bolde i luften, uanset om de har en ledelsesmæssig, pædagogisk, økonomisk og/eller forvaltningsmæssig vinkel.

Anna stiller krav på en god måde, hun stiller krav ud fra den enkeltes forudsætning og tilpasset situationen.”

Vil du vide mere om organisationsudvikling, coaching og ledersparring?

Du er altid velkommen til enten at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om min hjælp inden for coaching og udvikling. Jeg ser frem til din henvendelse.