Anna Nees i Vildbjerg

Coaching og konsulentydelser

Coaching og konsulentydelser i nærheden af Herning og Vildbjerg

Nedenfor kan du læse mere om den hjælp, jeg tilbyder inden for coaching og sparring for ledere, ansatte og privatpersoner om både arbejdet og privatlivet, samt organisationsudvikling og mediation. Har du spørgsmål eller andre ønsker, er du velkommen til at kontakte mig for at drøfte mulighederne.

Coaching og ledersparring i Vildbjerg

Coaching og ledersparring

Har du brug for coaching/ledersparring?

Det giver dig en pause i dagligdagen og er måske med til at skabe den ro og det åndehul, som kan være svært at finde i en hektisk lederhverdag.

Vil du gerne skabe noget nyt i din organisation, eller har du udfordringer her og nu, som du gerne vil kigge på, så er jeg sparringspartner og arbejder sammen med dig med dine fremadrettede ønsker.

Har I som lederteam brug for at afstemme jeres forventninger til hinanden? Finde ud af, hvordan I gør ledermøderne mere effektive? Hvordan I fordeler opgaverne? Eller spørgsmål lignende disse… Der er mulighed for at få lavet DISC-profil og udnytte det i opgavefordelingen.

Organisationsudvikling

Vil I arbejde med teamudvikling og teamsamarbejde?

Her kan laves DISC-profiler og kigges på samarbejdsrelationer samt stærke og svage sider. Vi kan også sammen kigge på udfordringer og muligheder på andre fronter. Jeg er uddannet mediator og bruger også gerne det i denne sammenhæng.

Vil I skabe den gode arbejdsplads og udfordres på det?
Den gode arbejdsplads – hvordan fastholder I åbenheden og ærligheden over for hinanden? Hvordan taler I til og om hinanden? Hvordan løser I konflikter, så I alle kommer ud som vindere?

Har I andre ting, som I kunne ønske at sætte fokus på – f.eks. inklusion, arbejdet med tosprogede, entreprenørskab (netop på disse områder har jeg stor praksiserfaring), effektivisering af møder, strukturer osv. – så ring gerne til mig og lad os aftale, hvad I gerne vil sætte fokus på.

Individuel coaching/sparring

Har du brug for coaching/ledersparring? Eller har I som familie udfordringer? 

Dette tilbud er både til organisationer og enkeltpersoner. Føler du dig presset arbejdsmæssigt eller privat (samarbejdsproblemer, krav, stress, sygdom osv.)? Eller har du bare svært ved at finde arbejdsglæden og motivationen? Så kan en enkelt eller flere samtaler med en udenforstående løfte meget. Har du brug for sparring i forbindelse med jobskifte, i din daglige ledelsesopgave eller….?

Det er vigtigt at blive, set, hørt og føle sig værdsat. Jeg kommer gerne på arbejdspladsen, hos dig privat, eller du må komme hos mig. Jeg kan tilbyde et samtalerum i stille og rolige omgivelser, hvor der er ro til samtale og udvikling. Jeg har også stor erfaring med børn og unge med særlige behov, f.eks. autisme eller angst.

Mediation

Har I konflikter, som er uløste og som fylder alt for meget – så hent hjælp uden for organisationen.

Mediation er mægling mellem 2 eller flere.

Jeg er uddannet mediator og er den uvildige part, der hjælper 2 eller flere parter med at forebygge, identificere og løse konflikter. Målet er altid at skabe en vind-vind-situation.

  • Mediation er frivillig for parterne
  • Mediation foregår i fortrolighed
  • Mediator er altid neutral
Vil du vide mere om organisationsudvikling, coaching og ledersparring?

Du er altid velkommen til enten at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om min hjælp inden for coaching og udvikling. Jeg ser frem til din henvendelse.